top of page

Intensieve Beauty Peel 

Schermafbeelding 2024-02-03 133237.png

De natuurlijke, veelzijdige peeling met onmiddellijke resultaten die je kan zien en voelen !

De Beauty Peel is het natuurlijk alternatief voor lichte fruitzuren en cosmetische apparaten (microdermabrasie, microneedling, enz.), omdat het een onzichtbare peeling combineert met sterke regeneratie in slechts één behandeling. 
Deze
 kruidenpeeling kan worden gebruikt om verschillende huidcondities te verbeteren zoals acné, couperose, pigmentatie en huidverslapping.
De kruiden zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn zonder toevoeging van chemische of synthetische ingrediënten. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen dus genieten van deze doeltreffende peelings.
 

Hydra Booster
Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes en kan ook als éénmalige behandeling geboekt worden. Ook in de kuur bij andere peelings wordt deze behandeling als eerste gegeven om te kijken hoe de huid reageert alvorens er met meer specifieke en intensieve producten wordt gewerkt.
Je huid wordt gereinigd en wordt na de kruidenpeeling zeer goed gehydrateerd met de productenlijn op basis van Hyaluron.
60 minuten  €135  

Recouperate
Deze kuur is geschikt voor mensen met een gevoelige huid of waarbij er couperose is.
De huid wordt gekalmeerd, roodheden verminderen en de haarvaatjes in de huid worden versterkt waardoor couperose verzacht en de kans op meer gesprongen haarvaatjes wordt verkleind.
1e behandeling 60 minuten
2e, 3e & 4e behandeling 75 minuten  = €645  

Clarity
In deze kuur ligt de focus op huidtypes die gemakkelijk last hebben van ontstekingen, overtollige talgproductie of acné.
De verzorging werkt ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat er geen verspreiding van bacteriën meer is, waardoor acné stilaan verdwijnt.
60 minuten per behandeling     kuur 4 behandelingen = €540  

Anti-Spot
Dé verzorging wanneer u last heeft van bruine vlekjes, ook wel beter gekend als ouderdomsvlekjes.
De kuur werkt zichtbaar verlichtend op de hyperpigmentatie en geeft de huid een mooie egale teint. 
60 minuten per behandeling     kuur 4 behandelingen = €540  

Alegance Exclusive Lift
Merkt u dat uw huid minder stevig aanvoelt en dat er toch wel wat rimpeltjes aanwezig zijn? Dan is deze behandeling ideaal voor u. 
De kuur zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid wordt gelift en rimpeltjes verminderen. Uw huid straalt weer, ziet er minder vermoeid uit en heeft een mooie glow !
60 minuten per behandeling     kuur 4 behandelingen = €555  


De Hydra Booster peeling kan u zelf online boeken.
Indien u graag een kuur wenst op te starten kan u telefonisch contact opnemen op 0474 55 70 70.
(Woensdag, zon- en feesdagen zijn we niet bereikbaar.)

 

Schermafbeelding 2024-02-03 140953.png
Schermafbeelding 2024-02-03 141524.png
Schermafbeelding 2024-02-03 142013.png
bottom of page